Hyvä pelaaja

Hyvä pelaaja

Pelaajia on moneen lähtöön. Harrastajia, ammattilaisia, aloittelijoita ja seikkailijoita…

Mikä sitten määrittää hyvän pelaajan?

  • Suunnittele pelaamisen budjetti

Ennen kuin aloitat pelaamisen on tärkeää, että sinulla on kunnon rahoitussuunnitelma tai pelibudjetti. Kuinka paljon rahaa sinulla on varaa investoida pelaamiseen? Jos rahat ovat tiukassa sinun kannattaa olla tarkkana, sillä se voi lisätä stressiä ja häviämisen pelkoa pelatessa. Kun pystyt pelaamaan joustavammin sinulla on mahdollisuus suurempiin riskeihin ja myös suurempiin voittoihin.

 

  • Aseta selkät rajat häviöille

Jotta pelaaminen ei riistäydy käsistä on ehdottoman tärkeää asettaa selkeät rajat häviöille ENNEN peliä. Varojen tarkka suunnittelu on kaiken a ja o, jottei pelaamisesta muodostu myöhemmin ongelmaa kauaskantoisilla taloudellisilla seurauksilla. Päätä etukäteen, ettet koskaan häviä enempää kuin 50-60% pelibudjetistasi.

 

  • Määritä tavoitteesi

Yhtä tärkeää kuin rajojen asettaminen on myös tavoitteiden määrittäminen. Jokainen menestyjä – sen opimme tämän sivuston muissa artikkeleissa – on ensin määrittänyt itselleen selkeät tavoitteet. Kun voitat esimerkiksi 50 – 60% alkuperäisestä budjetistasi, älä pelaa kunnes olet hävinnyt taas kaiken. Lopeta peli viimeistään silloin, kun tilanne on plus-miinus-nolla. Älä aseta itsellesi liian suuria tavoitteita. On parempi asettaa pieniä, realistisia tavoitteita, jonka jälkeen rimaa voi pikkuhiljaa nostaa korkeammalle. Näin takaat, että pelaaminen on tuottoisaa.

 

  • Hyväksy, että pelaaminen voi olla vaativaa hommaa

Älä kuvittele voittavasi joka päivä jättipottia. On parempi voittaa tasaisesti pieniä rahasummia, kuin aina havitella seuraavaa suurvoittoa. Itsekurin ja oikean taktiikan avulla voit jatkaa pelaamista pidempään ja paremmalla menestyksellä.

 

  • Ole tarkka raha-asioissa!

Raha-asioiden hallitseminen on äärimmäisen tärkeää, muuten voi helposti ajautua taloudellisiin vaikeuksiin. Noudata siis yllä mainittuja vinkkejä, pysy maltillisena ja muista, että elämässä on muutakin kuin pelaaminen!

 

Tasapaino ratkaisee!